Terapi Jiwa Murid Muslim - Shamsuddin Mustapha, Norizah Juberi, Mohd Najib Badrudin & Megar Marwan Megat Nizar
Buku ini diharap dapat memberikan ketenangan kepada murid dengan himpunan doa dan zikir sebagai pelengkap kepada aktiviti pembelajaran yang dianggap sebagai suatu cara beribadat kepada Allah SWT.