Law Of Attraction : Hukum Tarikan (Edisi Bahasa Melayu) - Michael J. Losier
Anda mungkin tidak menyedarinya, tetapi ia adalah daya kuasa yang wujud dalam kehidupan kita. Ia dipanggil Hukum Tarikan dan sekarang ia menarik perhatian manusia, pekerjaan, situasi dan hubungan yang ideal kepada anda.