Anak Perempuan Kabaret - Elias Hj Idris
Nurul Fasha, anak seorang perempuan kabaret mencari lelaki yang membuatnya lahir di atas muka bumi ini. Dalam pencarian itu dia menempuh saat getir penuh danur dan pura-pura kota raya. Namun dia meniti kejayaan dalam kerjaya modellingnya. Dalam pada itu hatinya tersangkut pada Imran yang memilih Amelia. Sayang lelaki itu disihirkn ibu mertuanya yang sering menyelap. Ada kain berdarah dan jenglot lagi. Nurul Fasha menemui lelaki yang dicarinya itu... siapa?