Seindah Derita - Norhayati Berahim
Sesekali, bukan tidak dikutip cebisan-cebisan silam... malah ada kalanya menjentik-jentik ruang fikir. Sejarah dipermainkan...andainya itu sekadar untuk mematangkan...terima kasih kerana berjaya membentuk Hardina yang hari ini. Hardina yang sedar diri. Hardina yang tidak mudah lupa diri.