Pahlawan Pasir Raja - Mohd. Azhar Su
Ini cedrita pengalaman enam orang pengakap bersama Cikgu Zahar mendaki Gunung Mandi Angin. Perjalanan mereka pada mulanya amat menyeronokkan. Kemudian satu demi satu kejadian aneh berlaku...