Menggapai Pelangi - Siti Rohayah Atan
Linda dihurungi dilema apabila gagal membendung masalah yang menimpanya. Kelakuan sumbang ayah ibu dan dosa Fandi, bekas kekasihnya bersama adik kesayangan sentiasa merantai hati batunya. Hanya rengekkan manja Fizan boleh melenturkan kekerasan hati, mencairkan ketegangan perasaan. Tepi hasrat menggapai pelangi tidak kesampaian... Fizan dilarikan Fandi tanpa rasa belas kasihan.