Sentuhan - Hasanuddin Md. Isa
Dia tidak pernah kenal Tuhannya, agama serta kiblatnya. Lalu dia terbelenggu di dalam pencarian yang baru bermula. Kekeliruan yang menjadikan dirinya kian diinjak kepedihan. Pedih tatkala mengetahui diri tergadai... Dan maruah mudah dijual, hanya melalui sekeping nota tidak berharga!