Panduan Qurban, Aqiqah Dan Khitan Ibadah Yang Amat Digalakkan - Muhmmad Husnan Karim
Dalam buku ini, telah diperincikan segala masalah yang berkaitan dengan tiga bentuk amalan yang telah menjadi kelaziman kaum muslimin dari dahulu hingga sekarang.