My Hero - Aizam Aiman
Mengisahkan tentang kehidupan baru Adilah Arifin di sekolah berasrama selepas bertemu semula kawan lamanya semasa bersekolah rendah dahulu. Adilah yang pada mulanya gagal menyesuaikan diri dibantu oleh rakan barunya Reen dan Izham. Selain itu, hubungannya dengan ibu kandungnya juga tegang apabila dia mengetahui yang bapa tirinya adalah bekas tunang gurunya.